Tisztelt Látogató! Tisztelt Partnerünk!
 
Üdvözöljük a Dr. Kiss Consulting Vezetői Tanácsadó Kft. megújult honlapján!
 
A Dr. Kiss Consulting Vezetői Tanácsadó Kft.-t 1993-ban alapítottuk, és folytattuk a jogelőd 1985-ben elkezdett munkáját. A több mint 30 esztendős szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező vállalkozásunk fő tevékenysége a vezető- és munkatárskeresés, a humán erőforrás kiválasztása, valamint nem utolsó sorban a személyügyi tanácsadás.
 
Elért eredményeink alapján nem kis büszkeséggel állíthatjuk, hogy hathatósan hozzájárultunk hazai és külföldi érdekeltségű cégek sikeres működéséhez, illetve magyarországi letelepedéséhez. Emellett számtalan pályázónk szakmai előmenetelét és magánéleti boldogulását segítettük elő azzal, hogy tevékenységünkkel új kihívást jelentő pozíciókba segítettük őket.
 
Kiváló csapatunk erőssége a vezetői teamek keresése, összeállítása, továbbá a magasan képzett kulcsemberek, felső- és középvezetők, specialisták gyors és diszkrét fölkutatása, kiválasztása.
Mely értékei miatt becsülik megbízóink és pályázóink vállalkozásunkat? Elmondhatjuk, hogy sikerünk záloga egyrészt az évtizedek során megszerzett munkatapasztalat, a jól kiépített, kiterjedt és eredményesen működő kapcsolatrendszer, másrészt pedig munkatársaink magas fokú képzettsége, nyelvtudása, kitűnő kapcsolatteremtő képessége és jó emberismerete.
 
A Dr. Kiss Consulting Vezetői Tanácsadó Kft. számára a gyorsaság és a vevőorientált beállítottság nem üres kifejezések. A pályázók érdekeinek maximális tiszteletben tartása mellett szakmai alázatot fejeznek ki a megbízókkal, valamint a mindennapi feladatokkal szemben egyaránt.
Reméljük, hamarosan Önt is Partnereink között üdvözölhetjük!
 
Dr. Kiss Lajos
ügyvezető
Rolex Replica WatchesRolex Daytona Replica WatchesRolex GMT-Master II Replica WatchesRolex Submariner Replica WatchesRolex Yacht-Master Replica WatchesSwiss Replica Watches
Replica Watches www.kuvarsitshop.com
Hublot Replica Watches Patek Philippe Replica Watches Patek Philippe Aquanaut Series Replica Watches Richard Mille Replica Watches Rolex Replica Watches Replica Watches