"Megnyugtató érzés, hogy vannak még emberek, kiknek gyorsaságában, szakértelmében, segítőkészségében, önzetlenségében és őszinte szándékában csukott szemmel lehet bízni."
Kardos Péter cégvezető, CabTec Kft.
"Hervorragende und sofortige Kommunikation, sehr gut vernetzt, mit einem unheimlichen Potential an möglichen Kandidaten"


A. Quattek Geschäftsführer, DBW Hungary Kft.
„Cégünk a Dr. Kiss Consultinggal több éve van kapcsolatban. Rugalmasságukat, személyre szabott megoldásaikat valamint a helyismeretüket értékeljük nagyra.”

Hamar Ferenc ügyvezető, Ilcon Várpalota Kft.
„A Dr. Kiss Consulting munkatársai mindig rendkívül gyorsan reagálnak az iparágunkra jellemző gyors igényekre - mindezt úgy, mintha mi lennénk az egyetlen VIP-ügyfelük, akinek bármikor a rendelkezésére állnak hatékony megoldásokkal.”
Németh Orsolya HR Manager, Johnson Controls Mezőlak Kft.
„Haribo Hungaria Kft and Dr. Kiss Consulting are aligned by many years of trustful cooperation. We have always appreciated the professionalism and the quality of provided services.”

Marek Kisielewski CFO, Haribo Hungaria Kft.
„A Dr. Kiss Consulting Kft. munkatársai mindig segítőkészek, barátságosak, de emellett érezhetően nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy az egyes ügyfeleik maximális figyelmet kapjanak. Igyekeznek a legjobbat a leggyorsabban nyújtani, és mindezt folyamatosan.”
Szável Krisztián humán erőforrás vezető, Bourns Kft.
"Felsővezetői kiválasztásban mindig lehet rájuk számítani. Ismerik a piacot, kapcsolatban vannak a régió kulcsembereivel, gyorsan és rugalmasan reagálnak a megrendelő igényeire."

Vincze János HR-igazgató, Valeo Auto-Electric Magyarország Kft.
title
Tisztelt Látogató! Tisztelt Partnerünk!

Üdvözöljük a Dr. Kiss Consulting Vezetői Tanácsadó Kft. megújult honlapján!

A Dr. Kiss Consulting Vezetői Tanácsadó Kft.-t 1993-ban alapítottuk, és folytattuk a jogelőd 1985-ben elkezdett munkáját. A több mint 25 esztendős szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező vállalkozásunk fő tevékenysége a vezető- és munkatárskeresés, a humán erőforrás kiválasztása, valamint nem utolsó sorban a személyügyi tanácsadás.

Elért eredményeink alapján nem kis büszkeséggel állíthatjuk, hogy hathatósan hozzájárultunk hazai és külföldi érdekeltségű cégek sikeres működéséhez, illetve magyarországi letelepedéséhez. Emellett számtalan pályázónk szakmai előmenetelét és magánéleti boldogulását segítettük elő azzal, hogy tevékenységünkkel új kihívást jelentő pozíciókba segítettük őket.

Kiváló csapatunk erőssége a vezetői teamek keresése, összeállítása, továbbá a magasan képzett kulcsemberek, felső- és középvezetők, specialisták gyors és diszkrét fölkutatása, kiválasztása.

Mely értékei miatt becsülik megbízóink és pályázóink vállalkozásunkat? Elmondhatjuk, hogy sikerünk záloga egyrészt az évtizedek során megszerzett munkatapasztalat, a jól kiépített, kiterjedt és eredményesen működő kapcsolatrendszer, másrészt pedig munkatársaink magas fokú képzettsége, nyelvtudása, kitűnő kapcsolatteremtő képessége és jó emberismerete.

A Dr. Kiss Consulting Vezetői Tanácsadó Kft. számára a gyorsaság és a vevőorientált beállítottság nem üres kifejezések. A pályázók érdekeinek maximális tiszteletben tartása mellett szakmai alázatot fejeznek ki a megbízókkal, valamint a mindennapi feladatokkal szemben egyaránt.

Reméljük, hamarosan Önt is Partnereink között üdvözölhetjük!

Dr. Kiss Lajos
ügyvezető